GFE Markets Premium Acounts

De reeks van gecureerde, op maat gemaakte handelsaccounts die zijn gereserveerd voor serieuze,
elite beleggers.

NU HANDELEN

Disclaimer: Als je binnen de eerste 90 dagen een bedrag van je GFE Premium Account opneemt, kan je lidmaatschap worden geannuleerd.

Als houder van een GFE Markets Premium Account (PAH) is het een vereiste dat je geen geld opneemt binnen de eerste 3 maanden (90 dagen). De belangrijkste reden hiervoor is het bereiken van het eerste kwartaal van je handelstraject, waardoor je op het gegeven niveau kunt blijven.

Belangrijke opmerking: Klanten die betrokken zijn bij beleggingen die een Netto Inleg van € 1.000.000 (of het equivalent in USD of GBP) of meer in waarde overschrijden, krijgen de exclusiviteit aangeboden om lid te worden van de GFE Markets Premium Account Holder status. Exclusieve privileges gelden alleen voor PAH-leden.

GFE Premium Account Voorrechten

Weet je nog steeds niet waarom je met GFE op de financiële markten van de wereld wilt handelen?
Hieronder vind je enkele van de voordelen die jij als belegger onder onze vleugels kunt ontvangen:

GFE Markets Gesegregeerde Fondsen

Bij GFE houden we de veiligheid van onze handelaren boven alles. De fondsen van onze handelaren worden aangehouden op de fiduciaire bankrekeningen van de onderneming. Zonder twijfel zorgt het bedrijf ervoor dat deze fondsen gescheiden zijn van onze dagelijkse operationele bankrekeningen.

Wij houden al het geld van onze klanten aan bij gerenommeerde, in de EU gevestigde banken en financiële instellingen van het hoogste niveau. De veiligheid van jouw fondsen is voor ons allemaal van het grootste belang hier bij GFE Markets.

Toezicht

Om de bescherming van de consument en de veiligheid van handelaren te waarborgen, worden beleggingsondernemingen zoals de onze onderworpen aan strenge financiële normen waaraan zij zich moeten houden. Hier bij GFE houden we ons aan al deze regelgevende circulaires en instructies, waaronder kapitaaltoereikendheidseisen en antiwitwasnormen. Om mogelijke marktschommelingen en onvoorziene uitgaven te kunnen opvangen, houden wij altijd extra liquide kapitaal aan om alle deposito’s van onze cliënten te dekken. Dit veiligheidsniveau wordt gehandhaafd door het uitvoeren van een gedetailleerde jaarlijkse audit, die wordt uitgevoerd door een onafhankelijke accountant.

Persoonlijke Handelsexpert

Om er zeker van te zijn dat onze handelaren de maximale handelservaring krijgen, ondersteunen wij hen met een persoonlijke handelsexpert die een ervaren senior marktanalist is.

Je persoonlijke handelsexpert van GFE is je gids die al je handelstransacties (op jouw verzoek) doorneemt en je handelsbeslissingen analyseert.

Het is hun taak om je feedback te geven die je sterker maakt en je de stimulans geeft om jouw handelsresultaten te optimaliseren.

Wanneer je een sessie aanvraagt met je GFE persoonlijke trading expert, ontvang je een volledige sessie van 30 minuten.

Bonusfondsen

Wanneer je een GFE handelsrekening ontvangt, heb je de kans om bonusfondsen te ontvangen. Deze “bonusfondsen” worden gezien als een lopende bonus. Om toegang te krijgen tot je bonusfondsen, moet je een handelsvolume hebben uitgevoerd dat 30 keer de waarde van de bonus bedraagt, zoals de waarde wordt weergegeven in de klantzone van GFE Markets. Als je niet zeker weet hoe je het volume moet berekenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Let op: om van de bonusfondsen te kunnen profiteren, moet je het gewenste volume gedurende een periode van 90 dagen bereiken, die begint op de dag waarop je de bonus hebt ontvangen. Je bent vrij om het gratis saldo op je rekening op te nemen wanneer je daar behoefte aan hebt. Voorwaarden en condities zijn van toepassing.

Volume Cashback

Om de volume cashback te kunnen ontvangen, dien je te handelen in volumes die hoger zijn dan je Premium Account vereisten (zie de tabel hierboven om de gewenste criteria te bekijken). Het volume voor cashback is gebaseerd op je CFD posities en andere transacties. Voor ons cashback plan gelden speciale voorwaarden, dus lees alstublieft onze Bonus Voorwaarden en Condities.

Gedurende de laatste 7 handelsdagen van de maand, is het noodzakelijk dat je rekeningsaldo niet onder het minimum vereiste bedrag daalt. Als dit wel gebeurt, kom je niet meer in aanmerking voor deze specifieke bonus. Je minimumsaldo varieert naargelang het plan dat je volgt. Neem gerust contact op met je GFE Account Manager over de verschillende plannen die we hebben

Gelieve geen geld op te nemen van je fondsen nadat je je cashback voor de eerste 30 dagen hebt ontvangen. Als je toch geld opneemt voor het einde van de eerste maand, zal de cashback worden teruggedraaid. Het bedrag dat je probeert op te nemen van je cashback voor het einde van je eerste maand zal verwijderd worden van je totale balans.

Wanneer onze Dealing Desk je cashback volume berekent, zal hun enige referentie de Volume Berekeningsregels zijn. We rekenen geen volume mee dat te maken heeft met andere promoties of bonussen. Houd er rekening mee dat met de volume cashback promotie, als je zowel een Koop positie en een Verkoop positie opent op dezelfde activaklasse of instrument met dezelfde expiratietijd, wij deze nog steeds als afzonderlijke transacties zullen beschouwen.

Handelsbonus

Met onze GFE Premium Trading account heeft je de kans om te profiteren van een handelsbonus die aan je totale saldo wordt toegevoegd. De handelsbonus die wij geven is alleen inwisselbaar als je een volume van 30 keer de waarde van de bonus die je hebt ontvangen verhandelt. Om er zeker van te zijn dat de berekening van de GFE handelsbonussen eerlijk en nauwkeurig is, gebruiken we een symmetrische berekeningsmethode waarbij de winsten, verliezen en investeringsbedragen voor elke positie in elke handelsrekening worden gedaan per de proportionele waarde van de bonussen.

Als je twijfels hebt over je informatie over hoe het volume van een transactie wordt berekend of hoe onze bonussen daadwerkelijk worden uitgevoerd, contacteer dan gerust ons klantenservice team om het voor je te vereenvoudigen en uit te leggen.

Om twijfel te voorkomen, zorg ervoor dat je bekend bent met de hieronder genoemde termen en hun betekenis.

 • Totaal saldo van de rekening
  Het totale saldo van de rekening is het saldo dat in feite de hoeveelheid
  fondsen in je saldo weergeeft die je kunt gebruiken om transacties te openen.
 • Rekening Totaal Bonus Saldo
  Het totale bonussaldo van de rekening is het gedeelte van het saldo van je
  GFE-handelsrekening dat niet beschikbaar kan worden gemaakt voor opname
  totdat je het minimale handelsvolume hebt bereikt. Het totaal van dit bedrag
  wordt berekend door het opnemen van de actieve bonussen, hun proportionele
  waarde van handelswinsten en -verliezen, evenals de open posities.

In het geval dat je meer dan één bonus tegelijkertijd actief heeft, zal elke bonus als een individuele en afzonderlijke bonus worden behandeld, zodat we de symmetrische methode nauwkeurig kunnen toepassen.

In het geval dat een bonus actief is geweest en je een uitbetaling hebt aangevraagd waarbij het benodigde bonusvolume niet is bereikt, dan zal de positie open blijven staan. Wanneer de bonus vervalt, zal het eindbedrag de bonusfondsen uitsluiten, evenals alle gerelateerde winsten/verliezen die betrekking hebben op de genoemde positie.

Houd er rekening mee dat de handelsbonusfondsen niet kunnen worden gebruikt om transacties in aandelen te openen totdat het vereiste handelsvolume is bereikt.

FAQ over de GFE Premium Accounts

Hoe krijg ik toegang tot de GFE Premium Accounts status?

Het verkrijgen van toegang tot het GFE Premium Accounts niveau is gebaseerd op jouw persoonlijke doelstellingen en capaciteiten. Je zult moeten beginnen met de vereiste netto-investering voor het specifieke accounttype waarin jij geïnteresseerd bent. Naarmate je meer belegt op de markten, zal je netto-investering blijven groeien en zul je worden uitgenodigd om toe te treden tot het GFE Premium Accounts niveau, waardoor je verzekerd bent van extra voordelen, die kunnen worden bekeken door te kijken naar de verschillende premium accounttypes.

Kan ik mijn huidige GFE handelsrekening halverwege de maand opwaarderen naar Premium status?

Absoluut. Je kunt je rekening opwaarderen wanneer je over voldoende liquiditeit beschikt om je netto investering aan te vullen. Wanneer je de Premium Account drempel heeft bereikt, zul je persoonlijk worden uitgenodigd. Zodra je toegang krijgt, zal je rekening automatisch worden opgewaardeerd op basis van je netto-investering. Om de minimum storting te weten die vereist is voor elke GFE premium trading account, gelieve de premium account types grafiek te bekijken (de tabel helemaal bovenaan de pagina).